Potkal jsem se v červnu s Jiřím Rosteckým z MladýPodnikatel.cz a jsem moc rád, že jsme se domluvili na dlouhodobé spolupráci. MladýPodnikatel.cz už několik let skvěle inspiruje podnikatele. Jsme v CAFLOU® pyšní, že i my jsme malou součástí:

► Autor Caflou Petr Macek spolutvoří video sekci "Tipy pro podnikání na volné noze". První video s příběhem Petra Macka je zde: Ze stavebního inženýra tvůrcem podnikatelské aplikace Caflou.cz5 minut o důvodu vzniku CAFLOU si můžete prohlédnout zde:

Plánujeme celou řadu video rozhovorů na "naše" témata, tedy třeba o naší snaze popularizovat řízení cash flow nebo zjednodušit podnikatelům kontrolu nad jejich podnikáním. Věříme, že v některých videích dostanou prostor i uživatelé Caflou a podělí se o jejich příběhy. Budeme se snažit, aby videa byla praktická, přínosná a minimálně reklamní. Diskutovali jsme i společná školení na různá témata, jako třeba právě řízení cash flow nebo organizace práce a podnikání.

► Caflou je stálým partnerem skvělého Freelance Klubu, který Jirka pravidelně organizuje. Freelance Klub je série komorních setkání pro podnikatele, na kterém se probírají témata týkající se podnikání, marketingu, osobního rozvoje, ale třeba i zdraví a zvládání práce a osobního života. 

Nedávnými hosty byly skvělé osobnosti českého marketingu jako Pavel Ungr (top konzultant online marketingu a SEO) nebo Karel "Mindless" Novotný (česká špička na brand management) nebo Eliška Vyhnánková (přední specialistka na sociální sítě).

Zde pár fotek z posledních setkání (zdroj MladyPodnikatel.cz):

Jirka Rostecký a Caflou

Freelance Klub - Pavel Ungr

 Freelance Klub - Karel Novotný

 

 

➡️ Přijďte se na některý z Freelance Klubů podívat, budu tam za Caflou i já (Petr Macek). A pokud Jirkovi na email jiri@rostecky.cz napíšete, že jdete z Caflou, získáte 20% slevu.

Věřím, že i vy získáte z našeho nového partnerství. Petr Macek, autor Caflou